Retourpinnen

Retourpinnen, we kennen het in Nederland nog niet zo goed, maar internationaal komen we het al veel vaker tegen. Komt een consument iets terugbrengen in de winkel? Dan is het via een omgekeerde pintransactie mogelijk om digitaal geld terug te geven,

Geplaatst in Financieel, Nieuws


Kredietunie

Een Kredietunie vormt een initiatief om geld uit te lenen aan ondernemers, zodat zij kunnen investeren en groeien. Er bestaan diverse Kredietunie’s in Nederland, die naast geld ook ervaring en bijvoorbeeld een netwerk aanbieden om startende ondernemers op weg te helpen.

Geplaatst in Financieel, Nieuws


Geld

Het draait in de wereld waarin we leven tegenwoordig allemaal om slechts één ding, namelijk om geld. Zonder geld is het niet mogelijk om te leven en om te voldoen aan de vele kosten die het dagelijks leven met zich meebrengt.

Geplaatst in Financieel, Sparen


Geld lenen voor een auto zonder BKR

Geld lenen voor een auto zonder BKR? Is uw huidige auto toe aan vervanging of komt er een grote beurt aan? Een andere auto kan uiteindelijk goedkoper zijn in de vaste lasten zoals brandstofverbruik, verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud. Geld lenen voor auto kan een lening uitkomst bieden.

Geplaatst in Nieuws


Creditcard voordeliger of juist niet?

Creditcard voordeliger of juist niet? Is met de creditcard betalen voordeliger of juist niet? Creditcard is de populairste betaalmethode ter wereld. Dit natuurlijk omdat de creditcard wereldwijd als betaalmiddel gebruikt kan worden. De twee populairste merken creditcards zijn VISA en MasterCard.

Geplaatst in Financieel


Mogelijkheden & toezicht

Wilt u geld lenen zonder BKR? U heeft verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van een minilening. Dit biedt u de kans om een bedrag tot een paar honderd euro te lenen, zonder dat deze lening bij het BKR geregistreerd wordt.

Geplaatst in Wetten & Toezicht


Rente vergelijken voor spaarrekeningen

Rente vergelijken bij banken en verzekeraars? Wilt u uw vermogen laten renderen middels een spaarrekening bij de bank? Dat levert vrijwel niets op. Wellicht zijn deposito’s nog interessant maar ook hiervoor geldt dat u een lage rente krijgt. Als u deze rente tegenover de inflatie zet dan zal uw spaargeld na verloop van tijd minder waard worden.

Geplaatst in Vergelijken


Fraude met euribor rente

Euribor Rabobank
Fraude met de Euribor rente door de Rabobank is een feit. De Rabobank heeft opzettelijk gefraudeerd met de euribor rente door het percentage (%) te beïnvloeden. Het lenen op euribor was voor de crisis in zekere zin niet toegankelijk voor iedereen.

Geplaatst in Nieuws